Tuesday, October 16, 2012

UPSC Advt No 10/2012 – Various Vacancies

3:33 PM by Siva · 0 comments

AppId is over the quota

UPSC Advt No 10/2012 – verschillende vacatures: Unie overheidsdienst-Commissie (UPSC) nodigt aanvragen van in aanmerking komende en gekwalificeerde kandidaten voor de aanwerving van 18 verschillende vacatures in verschillende India ministeries en departementen. In aanmerking komende kandidaten kunnen Online toepassen op of vóór 01-11-2012. Hieronder vindt u de details met betrekking tot de leeftijdsgrens, educatieve kwalificatie, hoe toe te passen en andere details van UPSC Advt...

UPSC Advt vacature Details:
Total No van vacatures: 18
Namen van berichten:
1. Regie: 01 post
2. De administratieve Officer: 01 post
3. Technical Officer (bosbouw) Grade-II: 03 berichten
4. Medical Officer/Research Officer (Sidda): 01 post
5. Officier-in-Charge (Cartoon Film Unit): 01 post
6. De adjunct-directeur: 01 post
7. De hulpdirecteur Grade-II (Tailoring): 01 post
8. De hulpdirecteur Grade-II (mechanisch): 05 berichten
9. Adjunct-directeur Grade-II (metallurgie): 02 berichten
10. Assistent arbeid commissaris: 01 post
11. De belangrijkste in directoraat van arbeid: 01 post

Leeftijdsgrens: Kandidaat-leeftijd moet worden onder de 40 jaar voor de posten van directeur en administratieve Officer, onder de 38 jaar voor post van adjunct-directeur, 35 jaar voor Medical Officer/Research Officer, assistent arbeid commissaris post en onder de 30 jaar voor alle overige posten.

Educatieve kwalificatie: kandidaat moet beschikken over graad / PG / be / B.Tech in relevante discipline van een erkende universiteit.

Toepassingsdetails Fee: aanvragers moeten betalen Rs. 25 /-hetzij door het geld in een tak van de SBI/geassocieerde banken SBI remitting cash of met behulp van net banking faciliteit van het SBI of met behulp van visa/master credit/debit card. SC / ST / vrouw / PH kandidaten zijn vrijgesteld van betaling van vergoeding.

Selectieprocedure: kandidaten zullen worden geselecteerd op basis van het schriftelijke examen, Interview, medisch examen en Document verificatie.

Hoe kunt u reageren: in aanmerking komende kandidaten door 'Online Recruitment applicatie' van de website www.upsconline.nic.in op of vóór 01-11-2012 kunnen toepassen. Na indiening van de Onlineapplicatie kandidaten de print uit aanvraagformulier moeten nemen en verzenden samen met opgegeven documenten / certificaten en de woorden 'Rekrutering door Selection' bovenop de envelop naar het volgende adres superscribe "aan de gezamenlijke secretaris (Recruitment), Commissie van de openbare dienst van de Unie, Dholpur House Shahjahan Road, New Delhi-110069: op of vóór 15-11-2012 door Post/Hand.

Belangrijke datums:
Laatste datum voor de indiening van Online Recruitment applicatie: 01-11-2012
Laatste datum van ontvangst van afdruk/Hard Copy van de Online applicatie: 15-11-2012
Laatste datum voor afdrukken van volledig Online aanvraag ingediend: 02-11-2012

Voor meer details met betrekking tot de leeftijdsgrens, educatieve kwalificatie en fysieke normen zijn aanvraagkosten, hoe toe te passen, online applicatie en andere details van beschikbaar bij de verbindingen hieronder...

Klik hier voor UPSC Recruitment Advt

Klik hier voor Online applicatie

Geen verwante posten.


Tags: centrale Govt. banen, upsc

View the original article here

comments

0 Responses to "UPSC Advt No 10/2012 – Various Vacancies"

Post a Comment